Dziêkujê wszystkim za okazan± pomoc. Tak sie niestety sk³ada, ¿e w domu nie mam internetu a w sobotê tylko wpad³am do pracy na chwilê w drodze na pogotowie, ¿eby zapytaæ na forum o numer Pana Arkadiusza i potem wpad³am znowu na chwilê po pogotowiu, tak ¿e nie mog³am skorzystaæ z waszej pomocy i numerów telefonów. Jeszcze raz wielkie dziêki.
Tak jak siê spodziewa³am przez weekend nic nie zdzia³a³am, ale chocia¿ mia³am insulatard, który podawali¶my tylko na noc, bo na dzieñ okaza³ siê niepotrzebny. Wczoraj wieczorem pod³aczy³y¶my pompê ponownie i sta³ siê cud!!! Zadzia³a³a. Wk³ucie zmieni³y¶my na kolejne i dzi¶ rano nadal dzia³a. Rano uda³o mi siê zadzwnoiæ do Warszawy, oddzwoni³ te¿ pan Arkadiusz i twierdz±, ¿e w przypadku komunikatu "brak podawania" to wina jest po stronie wk³ucia nie pompy. Co prawda zmieni³y¶my w piatek wk³ucie i wszystko inne i nadal pokazywa³a "brak podawania", ale pani z Warszawy twierdzi, ¿e mo¿e mia³am pecha i trafi³am na jak±¶ wadliw± partiê. Po¿yjemy, zobaczymy jak siê bêdzie pompa sprawowaæ. Teraz przynajmniej mam w domu insulatard i jak siê co¶ stanie, nie zareagujê tak jakby nast±pi³ koniec ¶wiata.